måndag 1 februari 2010

Safari







Det tog oss dryga 3dagar att ta oss hit, allting gick inte riktigt som planerat, men vi kom fram och jag maste saga att vi anda gjorde det med stil. Planen var att starta var resa norrut pa fredag morgon, tag fran Hospet hela vagen upp till Itarsi, 26timmar, och da fortfarande minst en dagstur ifran vart mal. Men odet ville annat, tror kanske odet ville hjalpa oss att vara sa utmattade som det bara gar sa att tagresan i sig inte skulle ta kol pa oss. Sista dagen i Hampi skulle spenderas med lite tempelfotografering, men blev istallet till att villa bort sig i okenlikande omraden helt omringat av Obelixs alla stenar. Svalten var nara.
Resan till Hospet skulle vara snabb, billig och jakten pa boende likasa. Men resan blev istallet lang och dyr bara for att komma fram annu trottare och smutsigare an planerat till ett fullbokat Hospet. Hjalpsamma Richamannen hade dock en van som kom till undsattning. Sa nu kan jag saga att jag atminstonne spenderat en natt indiastyle, vad det innebar vet bara de som sjalva upplevt det.
Men nu efter antal tag/buss byten ar vi nu har, Bandhavgarh nationalpark. An sa lange ingen tiger, men det ska val de kommande 24timmarna andra pa.

1 kommentar:

  1. Härligt spännande. Och ett ställe som heter Hampi. . det känns som om det borgar för problem. Hoppas ni ser tigrar. Själv har jag sett många tigrar, kolmården. Och ja, resan dit ÄR jobbig.

    SvaraRadera