måndag 8 februari 2010

Onyx










Tog oss en manad och 3dagar och antligen har vi fatt uppleva det, den indiska regnskuren. Tror den kanske pagick i dryga 3minuter och att vi fick uppleva ca 3 av dess regndroppar. Men vilken upplevselse, det var som att Indien grat over att vi snart lamnar honom bakom oss. Hur ska man annars forklara att regnskuren kom just som jag bytte in varan Indienbok mot den Thailandska? Magiskt. Det ar det man far nar man besoker heliga stader, Pushkar ar staden vi befinner oss i nu och formodligen sista platsen vi besoker har i Indien. Om man bortser fran en rishatur genom Delhi som vi formodligen kommer masta ga igen, avgasforgiftning nar det ar som bast.










Gillar pushkar, vi bor pa hotellet hillwiev men i en byggnad en bit ifran, valdigt fridfullt med en gron liten tradgard dar vi antligen kan kanna lite pa lugnet. Pool har vi ocksa, men annu inget vatten. Dags att spendera de sista ruipesrna, skamma bort mig sjalv med indiska skatter och forsoka hitta de ultimata souvenirerna for folk dar hemma. Visst det finns onskemal om typiska indiska foremal sa ar det dags att hojta till nu, for sen ar det forsent. Och var inte blyg, jag hjalper garna till.










Maste ocksa bara lagga till att de som tycker att orgelmusik som ekar mellan husen om kvallarna, samt fladdermoss som dansar till dess toner later lockande, skynda Pushkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar