onsdag 13 januari 2010

Baga, goa







Vi har nu natt varat tredje stopp pa resan Indien, Baga, en liten strandort eller mer passande turistort. Idag och igar har vi forfrivit tiden pa vespan var, avverkat turistorterna Calangut samt Candolim och idag fick vi ocksa se Panjim.. Skont att kunna komma ifran alla folksamlingar for ett tag, kanna lite ensamhet dar bak pa vespan. Sa pa sa vis maste varat forsta stopp, Anjuna varit det basta jag sett av goa an sa lange, lite personlighet pa den byn och inte alls samma patrangande forsaljare dar som har. Sa imorgon ska vi aka mer soder ut och hoppas pa att det ska bli lite battre och lite mindre turistigt.



Tror att jag efter denna resan kommer att lasa in mig hemma och inte komma ut for annat an odsliga promenader i skogen.. . Har at det folk overallt, att satta sig och ta det lugnt utan att ha 6ogon stirrandes pa en kanns som en avlagsen drom.



2 kommentarer:

  1. Hey, vad kul med resebetraktelse. Och vad kul att lilla lillasyrran är ute och ser världen.

    Det bästa sättet att bli av med de efterhängsna försäljarna är att skjuta dem i knät, ett snabbt skott, visst jämrar de sig lite, men det tystnar snabbt.

    Vi har precis anlänt till ett snö-/sorgtyngt skellefteå och håller på och väcker bilen ur dess isdvala.

    Kram på dig syrran. Blogga gärna lite om hur maten är där, och om det finns några kakor och dylikt att äta.

    SvaraRadera
  2. oj, nej, inte alls, dom skulle nog bara uppskatta den behandlingen, anvanda sitt nya handikapp for att forsoka vacka sympati fran en sa man blev tvungen att kopa nagot av dem.

    later underbart, hade ocksa velat vara i Skell helgen som var.

    Kommer nog uppskatta maten mer nu i framtiden, da ska du fa hora, just nu vill jag bara ha potatis i vilken form som helst.

    SvaraRadera